My Photo
kuala lumpur, Malaysia
an independent engineer wannabe.more important thing,she doesnt love her job but doesnt even hate it.but she loves what she have. still okay and always be. chillax bebeh!

Monday, April 2, 2012

he's my man

oh okay,sekarang mood lovey dovey..
tu pasal status twitter aku semua yg kadang2 mcm love.love.love.
*okayfinemuntahskrng*
eh.eh.eh balik pd topic, he's my man..
aku nk bgtaw tu jee...
sejak keje ni,da punya life sikettt laaa,sbnrnya duit kannn... *eceehhh, baru rasa hidup sikit da kecoh*
haiih,wawa..wawa..x pernah berubah... :/

balik kpd topik,..
i found some1, and when i meet him, aku x bajet pon utk falling lg..
oh anda, ye anda la,.. wahai spesies adam, terima kasih!
kerana hidupkan balik hati aku yg dekat 3 taun keras ni haa...
and i love youu, :)
eh.eh.sbb anda jugak la..dlu2 kalau bercinta mcm x pernah rasa nk kawen..
mcm x yakin,eh kenapa skrng rasa nak kawen tu ada dah.??
ooppsss! mesti sbb aku da keje kot..HAHAHA alasannn weeyyyyy.alasan..
aku tawwww sbb pe,..asal online je mesti bukak blog kak una

blog dia sgtttt best! aku suka baca, dr dia x kawen lg smp da anak sorg..
sgtttt comel okaayyyy....grrrrrrr! comel sgt!

errrrkkk, dr situ kottt aku rasa boleh kawen da kottt,hihihi aaaaa nk baby comel mcm tuuuu,..

aaabbbggggg jom kawennnnn..kehkehkeh nasib dlm blog je,gua berani laaaa..depan2 xde maknanyaaaa, gua cabut lari dlu laaa...hahaha

*positif* hoi wawa hoi keje bru bpa lma,gedik2 nak kawenn, keje dluuu hoii..ehehe :D

oh lupa nak cakap lagi, hai i love you.

p/s:muka x malu dah. kehkehkeh

No comments: